Ανακοινώσεις

Οδηγίες για την παρακολούθηση μαθημάτων μέσω τηλεκπαίδευσης

Οδηγίες για την παρακολούθηση μαθημάτων μέσω τηλεκπαίδευσης

από ANT1 MediaLab -
Αριθμός απαντήσεων: 0

Αγαπητοί και αγαπητές σπουδαστές και σπουδάστριες,

Μετά την παρέλευση της πρώτης ημέρας των μαθημάτων με τηλεκπαίδευση, παρακαλούμε θερμά για τη βοήθειά σας στη διατήρηση ενός υψηλού επιπέδου στην εκπαιδευτική διαδικασία:

  • Το μάθημα μέσω τηλεκπαίδευσης δεν υπολείπεται σε σημασία από εκείνο που πραγματοποιείται με δια ζώσης διδασκαλία. Άρα, η συμπεριφορά μας πρέπει να είναι εξ ίσου ή και περισσότερο προσεγμένη.
  •  Παρακαλούμε να κρατάτε τις κάμερες και τα μικρόφωνα κλειστά, και να τα ανοίγετε μόνον σε περίπτωση που θέλετε να μιλήσετε.
  •  Όσο παραμένει ανοικτή η κάμερα την ώρα που συμμετέχετε στην εκπαιδευτική διαδικασία, τόσο η στάση του σώματος όσο και οι δραστηριότητές σας πρέπει να συμβάλλουν στην υψηλή ποιότητα της εκπαίδευσης
  •  Συμπεριφορές όπως για παράδειγμα το κάπνισμα σε κοινή θέα, δεν είναι αποδεκτές. Μπορείτε να ολοκληρώσετε την παρέμβαση, να κλείσετε την κάμερα και να καπνίσετε ή να πιείτε κάτι στη συνέχεια.
  •  Σημειώνουμε ότι οι προηγούμενες επισημάνσεις αφορούν στην παροχή εκπαίδευσης υψηλής ποιότητας και δεν συνδέονται με προσπάθεια αλλαγής καθημερινών συνηθειών στον προσωπικό σας χώρο.