Ανακοινώσεις

Το ANT1 MediaLab για την Κιβωτό του Κόσμου

Το ANT1 MediaLab για την Κιβωτό του Κόσμου

από ANT1 MediaLab -
Αριθμός απαντήσεων: 0

Αγαπητές & αγαπητοί,

Αυτές τις Άγιες Μέρες των Χριστουγέννων το ANT1 MediaLab στέκεται στο πλάι της Κιβωτού του Κόσμου.

Οι φοιτητές Δημοσίων Σχέσεων & Επικοινωνίας και Δημοσιογραφίας στις 14 Δεκεμβρίου, 11:00 π.μ. – 18:00 μ.μ. διοργανώνουν μια εορταστική εκδήλωση με στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για την οργάνωση, της οποίας τα έσοδα από δωρεές έχουν περιοριστεί κατά πολύ λόγω της πανδημίας.

Όλη η οικογένεια του Ant1MediaLab φοιτητές, καθηγητές και διοικητικό προσωπικό, μπορούμε να δημιουργήσουμε μια μεγάλη αγκαλιά αγάπης και να προσφέρουμε το ελάχιστο. Συμβολικά αγοράζουμε με 10 ευρώ το παιδικό βιβλίο «Φανταστική Βόλτα στο Λονδίνο» της Μελίνας Ηλιοπούλου και στέλνουμε με αυτή τη χειρονομία μέρος των εσόδων στην Κιβωτό του Κόσμου. Ένα κουτί της οργάνωσης θα μας περιμένει και στο τέλος θα παραδοθεί από εμάς στον χώρο που φιλοξενούνται τα παιδιά.

Η πώληση των βιβλίων θα γίνεται στον χώρο της σχολής από 11.00 το πρωί. Ωραία μουσική θα μας συντροφεύει, χριστουγεννιάτικα γλυκά θα μας γλυκαίνουν και εμείς απλώς θα κάνουμε μια πράξη αγάπης.

Ένα βιβλίο και μια κίνηση αγάπης χαρίζει χαμόγελο σε πολλά παιδιά. Με τη «Φανταστική Βόλτα στο Λονδίνο» συναντάμε τον Charles Dickens και κρατάμε τα λόγια του:

«Θα σε τιμήσω τα Χριστούγεννα στην καρδιά μου και θα προσπαθήσω να  το κάνω όλο τον χρόνο».